Sted: Thon Hotel Bergen Airport, Kokstadvegen 3, 5257 Kokstad Tid: 29.10.2022 - 30.10.2022

Seminaret er fulltegnet og det er ikke lenger mulig å melde seg på.

Helgen 29-30. oktober 2022 inviteres det til seminar for foreldre/foresatte og nettverk rundt barn/ungdom med TS i Bergen.

Dato: 29-30. oktober 2022
Sted: Thon Hotel Bergen Airport

Med nettverk mener vi besteforeldre/ tanter og onkler / voksne søsken /  skolepersonale / trenere / etc.  som kunne være interessert i denne samlingen. Vennligst fortell dem om denne unike muligheten til å få mer kunnskap om Tourettes syndrom. 

Målet med seminarene er å øke kunnskapen om Tourettes syndrom til både foreldre/foresatte og en større del av det nære nettverket rundt barn/unge med TS.
Vi har ikke kontaktinformasjon til det nære nettverket rundt personer med TS og trenger derfor deres hjelp til å spre informasjon om samlingen.

Pga. begrenset antall plasser tilgjengelig, er det "førstemann til mølla". 

Invitasjon, program og link til påmelding til seminarene sendes på epost til våre medlemmer og er lagt ut på hjemmesiden.

 

/share/mime/48/pdf.png Invitasjon, program og praktisk informasjon til seminar for foreldre og nettverk til barn og unge med TS - BERGEN
(invitasjon-program-foreldreseminar-nettverk-2022-bergen.pdf, 281kB)

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS