Bilde av mann som blunker på det ene øyet

Seminar for voksne med Tourettes syndrom 19-20.02.2022

NTF arrangerer helgesamling for voksne med TS (fra 18 år og oppover). Nærperson er også hjertelig velkommen (ektefelle, samboer, kjæreste, etc.)

Program for helgen
- trykk her:

Sted: Quality Airport Hotell, Gardermoen

Påmeldingsfrist:  Elektronisk påmelding innen 1. februar 2022:

Påmelding link: https://www.touretteforeningen.no/aktiviteter/seminar-for-vok/?d=1645225200
På grunn av stor pågang på våre seminarer vil alle påmeldte få individuell tilbakemelding på om de har fått plass.

Maks deltagere på seminaret er 40 personer.

Vi forholder oss til enhver tid til gjeldende anbefalinger fra offentlige instanser og sørger for at våre arrangementer er tryggest mulig.

Deltakeravgift: Deltakeravgift: kr: 800,- / per deltaker.

Deltakeravgiften dekker kurs, overnatting fra lørdag til søndag, og alle måltider.
Reise må betales av den enkelte.

Alle deltakerne må være medlem i Norsk Tourette Forening.
Etter påmelding vil du motta faktura på e- post. Påmeldingen er bindende. Innbetalt kursavgift returneres ikke.

Start og slutt:
Samlingen starter:     Lørdag 19. februar kl. 10.00. (Registering starter 09.30).
Samlingen avsluttes:  Søndag 20. februar kl. 16.00

Shuttlebuss:
Det går shuttlebuss (Buss S 22) til og fra hotellet og flyplass med to avganger i timen fra Oslo lufthavn Gardermoen.

Ekstra overnatting:
Ved behov for ekstra overnatting, ta kontakt med hotellet direkte på tlf. 63 92 61 00. Ekstra overnatting bestilles og betales av den enkelte.

Spørsmål om samlingen? Ta kontakt på tlf.: 31 41 10 55