Bilde av Tix ved pianoet

TIX slipper musikkvideoen til «Fallen Angel»

Musikkvideoen til «Fallen Angel» forteller historien til TIX fra barndommen frem til artisten han er i dag.

«Det å vokse opp med noe som gjør deg litt annerledes kan være utfordrende. Da vi skulle lage videoen til Fallen Angel var det denne historien jeg ønsket å presentere, med erfaringer fra min egen oppvekst, til inspirasjon for barn og unge der ute som kjenner seg igjen.
Jeg vokste selv opp med Tourettes syndrom, og jeg ble kalt «Tics» på grunn av mine ufrivillige lyder og rykninger i ansiktet. Jeg valgte etter hvert å omfavne dette kallenavnet, og karakteren TIX ble født. Nå som en stor andel av befolkningen kjenner meg som den jeg har vokst opp til å bli, tenker jeg at det er viktig å få frem bakgrunnshistorien min og vise at det alltid er lys i enden av tunnelen – selv andunger kan bli til svaner.»

 - Andreas Haukeland

Foto:NRK

 Store deler av videoen er spilt inn på Nordpolen skole, og har med seg brødrene Even og Martin Gjuvsland som spiller TIX som barn, samt Milla Skotnes og Milla Tømmerbakke i to av hovedrollene.

 Resten av barna i videoen er: Ole Marius, Jonathan, Theodor, Petter, Hermod, Isabella, Divna, Mathea, Aria, Alette, Erle, Klara, Aasta & Ivo

 Videoen er regissert og produsert av Brusjan AS.


2021 har så langt vært et svært begivenhetsrikt år for TIX, eller Andreas Haukeland som han egentlig heter. Han startet året med å gjøre et ærlig og sårt intervju på Lindmo, kort tid etter deltok han i Melodi Grand Prix, hvor han tok 1. plassen. For to uker siden ble han tildelt den gjeve prisen Årets Spellemann, og nå skal han straks representere Norge i Eurovisionfinalen i Rotterdam.

Trykk på bildet for å se den emosjonelle musikkvideoen "Fallen Angel"

Share Share

Gi oss din støtte!

Norsk Tourette Forening jobber hver dag for at barn og voksne med Tourettes Syndrom skal få en bedre hverdag. Med din støtte kan vi fortsatt jobbe for bedre behandling og like muligheter.

 

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS