Sted: Hokksund ungdomsskole, Rådhusgata i Hokksund Tid: 15.11.2020 12:00 - 15:00

Velkommen til bakedag!

Dato:   Søndag 15.november 2020
Tid:     12.00 – 15.00
Sted:   Hokksund ungdomsskole, Rådhusgata i Hokksund
Tema:  Sosialt – TS og høytid

Alle medlemmer av Norsk Tourette Forening med familie er hjertelig velkommen til bakedag og hyggelig samvær på Hokksund ungdomsskole. Vi har booket skolekjøkkenet som vi får disponere. Likepersoner vil være tilstede fra 12.00-15.00, men dere velger helt selv når dere ønsker å komme innenfor dette tidsrommet.
Fylkeslaget stiller opp med pepperkakedeig, pepperkakeformer, bakepapir, pynt og brus. Dere står fritt fram til å medbringe ingredienser og utstyr for de som har lyst til å bake litt annen julebakst.

Påmelding innen 12. november til buskerud@touretteforeningen.no eller 90 56 07 67(Jan Vidar Ranheim).
Har du spørsmål til arrangementet så er det bare og ta kontakt.

Håper vi ses!

Corona gjør også at vi må forholde oss til følgende retningslinjer på arrangementet:
☆For å kunne hjelpe kommunene med eventuell smittesporing i etterkant føres det en liste over alle deltakere med navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Denne listen blir oppbevart i 10 dager før den slettes.
☆Dersom man har symptomer på smitte eller er i karantene kan man ikke delta på arrangementet.
☆Fylkesstyret vil ha antibac tilgjengelig for deltakere.