Sted: Sniper Paintball Drammen, Rosenkrantzgata 151, 3023 Drammen Tid: 13.10.2019 13:00 - 15:30

Invitasjon til innendørs paintball og trekamp!!
Dato: Søndag 13. Oktober 2019
Tid:   13.00 – 15.30
Sted: Sniper Paintball Drammen, Rosenkrantzgata 151, 3023 Drammen
Tema: Mestring i hverdagen
Aldersgrense: Fra 10 år
Egenandel: 20,- per person, betales kontant eller vippses ved ankomst.

Vi gjentar suksess fra våren, og ønsker herved alle medlemmer (fra 10 år) av Norsk Tourette Forening med familie hjertelig velkommen til paintball og trekamp på Sniper Paintball Drammen. Underveis vil det bli servert pizza og brus i samme lokale, husk og informer om relevante allergier. Det brukes reball, som er gummikuler uten maling til paintballen. Anbefalt antrekk er klær som er lett å bevege seg i (joggebukse, genser og joggesko). Arrangementet er lukket, slik at det ikke vil være andre grupper tilstede samtidig. Dere vil bli tatt i mot av likepersoner fra fylkesstyret.
Påmelding innen 9.oktober til fylkesleder på buskerud@touretteforeningen.no eller likeperson Jan Vidar Ranheim på: 90 56 07 67.