Sted: Saltstraumen hotell, Tid: 27.08.2022 17:30 - 19:30


Norsk Tourette Forening, Nordland fylkeslag inviterer til den inspirerende forestillingen "Jag vill vara normal" med Eric Donell.

Lørdag 27. august 2022, ca. kl. 17.30.

Eric Donell er foreleser, skuespiller, sanger og regissør. Han har hatt vel tretti ulike jobber, - fire allerede i åttende klasse -, men ikke noe “privatliv” før langt opp i voksen alder. Hele livet hadde han kjent på at han var annerledes, men hverken lærere, leger, psykologer eller psykiatere kunne forstå hva som var “feil” med ham. Helt tilfeldig fikk han da han var 28, vite at han hadde Tourettes syndrom, og som veldig mange med Tourettes syndrom, - også ADHD og innslag av tvang.

www.desperado.se

F
or alle som er med på aktivitetene i Saltstraumen denne helgen, så er denne forestillingen en del av programmet denne helgen.
Hvis du ikke har anledning til å være med på aktivitetene, er du selvfølgelig allikevel velkommen til å være med på forestillingen med Eric Donell og på middagen på hotellet.
Det vil da være en egenandel på:

- kr. 200,- for ungdom over 13 år og voksne
- kr. 100,- for barn under 13 år.

Påmelding innen 5.august 2022 til: Ingeborg - E-post: ingeborg@dmisi.no /  Mobil: 41272660

Velkommen til ett par flotte timer til inspirasjon og ettertanke sammen med Eric og oss!

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS