Sted: Høyt og Lavt Krokstrand, Saltfjellveien 1586, 8630 Storforshei Tid: 25.06.2022 12:00 - 17:00


NTF, Nordland fylkeslag inviterer til en dag 
med aktiviteter og sosialt samvær for små og store ved HØYT & LAVT KROKSTRAND Nord-Norges første Høyt & Lavt klatrepark - rett sør for Saltfjellet.
LØRDAG 25.juni 2022, kl. 12.00 og utover

Klatreparken - med ulike klatreløyper og zipliner - er for alle – både store og små. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før. Besteforeldre kan klatre sammen med barnebarna og venner kan skape nye minner sammen. Det finnes klatreløyper som alle kan trives i. Klatreløypene har fargekoder som viser vanskelighetsgraden – fra oransje (som er lettest) via lys grønn, grønn og blå (som er vanskeligst).

Vi møtes kl. 12.00 og holder på utover så lenge vi har lyst - fram til parken stenger kl. 17.00 :-)
Fylkeslaget dekker billettene for de som ønsker å klatre/bruke zipline. Det er ulike løyper som passer for alle fra 2 år og oppover.

Det er også minigolf i parken. Er det oppholdsvær, så legger de til rette for at vi kan grille ute, - og vi foreslår da at alle tar med seg det de liker å spise og drikke. De ordner det også slik at vi kan sitte sammen ute som gruppe. Skulle det blir for kaldt å sitte ute, så kan vi kjøpe mat i kaféen.

Vi har fått holdt av billetter i 1,5 uker framover, og må derfor ha bindende påmelding innen 15.juni 2022 til: Ingeborg - på mobil 41272660 eller e-post: ingeborg@dmisi.no

- vi må vite:
-- om det er barn/unge mellom 2-9 år, over 10 år eller voksen
-- om dere ønsker å klatre/bruke zipline eller bare være med i parken
-- om dere ønsker å spille minigolfShare Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS