Vi er en gjeng frivillige ildsjeler som brenner for at våre medlemmer skal få et godt tilbud, kunne møte andre i samme situasjon og dele erfaringer.

Følg med på siden vår for arrangementer og annen nytting informasjon.

• Styret

Halden
    e-post: tuo-ho@online.no

• Aktivitetsplan

Juni 2019: Østfold Fylkeslag inviterer til friluftsarrangement  Velkommen til nydelige Vaskeberget i Rygge. Invitasjoner er sendt ut.

September 2019: Friluftsarrangement 21 eller 22. september. Sted: Vaskeberget i Rygge. Tid: 21 eller 22.9.2019. Mer info kommer senere.

Oktober/november 2019: Trampolineparken Jump i Sarpsborg (Grålum). Østfold fylkeslag inviterer familien til trampolineparken Jump. Barna hopper og leker, voksne får anledning til å mingle og sosialisere. Det vil bli servert mat. Mer info kommer.

• Arkiv

• Grasrotandelen - Gi din støtte til Østfold fylkeslag

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra. Dette fordi alt overskuddet i Extra allerede går til stiftelsen Helse og Rehabilitering og Flax spilles uregistrert. Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

Slik kan du støtte NTF Østfold fylkeslag:

1.1.Du må ha et spillekort fra Norsk Tipping.

2.2.Du må ha organisasjonsnummeret til den du ønsker å gi andelen til.

3.3.Du kan knytte deg til Grasrotandelen hos din kommisjonær, eller på nettsiden: www.grasrotandelen.no

4.4.Du kan knytte deg til med mobil:

Send: Grasrotandelen 918 114 963 til 2020 (tjenesten er gratis)

Organisasjonsnummer: Østfold Fylkeslag 918 114 963

21 SEP.