Sted: OsloMet storbyuniversitet studiested Kjeller, Karete Johnsens hus, Kunnskapsveien 55, 2007 Kjeller Tid: 04.02.2023 11:00 - 17:00


Norsk Tourette Forening, Viken fylkeslag ønsker velkommen til foredrag med Lisbeth Iglum Rønhovde. Det blir et «dags-seminar» med foredrag og lunsj. Foredraget er aktuelt for brukere/pårørende og ansatte på helsestasjon, skolepersonell barnehager og PPT, samt andre interesserte.

Lisbeth Iglum Rønhovde har embetseksamen i spesialpedagogikk. Hun har lang yrkeserfaring som lærer, førstekonsulent ved Torshov spesialpedagogiske kompetansesenter, rådgiver i PPT for grunnskolen og seniorrådgiver i Statped og som spesialpedagog i barne- og ungdomspsykiatrien (BUP).

Rønhovde er en etterspurt foreleser som deler rikelig av sin omfattende kliniske erfaring og viser hva disse barna virkelig strever med. Hun er også forfatter av en rekke bøker om ADHD, Tourettes syndrom og ASD/Asperger syndrom, utgitt på Gyldendal Akademisk og på eget forlag (www.infolitenbok.no).

Tidspunkt: Lørdag 04. februar kl. 10:45-17:00 (Selve foredraget starter 11:00) Lunsj blir servert. Vann, kaffe og te er inkl.
Påmeldingsfrist: 27. januar 2023

Fint om hver enkelt melder seg på for å få riktig antall med navn og allergier osv. Det vil være lister ved ankomst dere må signere på, grunnet oversikt og brannvern.

Påmelding - trykk her...

Mineralvann kan kjøpes selv om ønskelig.
Pris: 200 kr for medlemmer, 600 kr for ikke-medlemmer

Sted: Oslo Met, avd.Kjeller i Lillestrøm (Trykk på linken for å få Google Maps) Tema: «Kan de ikke bare ta seg sammen»

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS