Internasjonal utveksling for unge voksne i Nederland

Unge voksne i alderen 18-26 inviteres til internasjonal utveksling i Ommen, Nederland fra fredag 26.07.19 til søndag 04.08.19.

«Tourette Here and Elsewhere – vol. 2» Internasjonal utveksling for unge voksne (18-26 år).
Du har nå en unik mulighet til å delta i et samarbeidsprosjekt hvor unge voksne fra fire land møtes og tilbringer 10 dager sammen i Ommen, Nederland. Det er plass til totalt 40 deltakere fra Finland, Nederland, England og Norge (maks. 10 deltakere og 2 ledere fra hvert land). Utvekslingen er finansiert via Erasmus-midlene (EU-støtte), og disse vil dekke opphold, måltider og mye av deltakernes reiseutgifter. Temaer for utvekslingsprogrammet er:
Alle deler vi Tourette´n - Å styrke aktiv deltakelse - Arbeide sammen - Mot og uavhengighet.
Du har nå mulighet til å ta del i dette flotte arrangementet, møte andre unge voksne med Tourettes syndrom fra flere land og dele deres erfaringer. Det arrangeres ulike aktiviteter i tillegg til kulturutveksling.

Tid: fredag 26. juli til søndag 4. august 2019
Sted: Olde Vechte, Ommen, Nederland (www.oldevechte.com)

Kontaktperson:
Heidi Eriksen, e-post: heidi.eriksen@touretteforeningen.no tlf.: 47 35 98 69. Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Meld deg på nå!
Påmelding på e-post til: post@touretteforeningen.no
Påmeldingsfrist: 30. mai 2019.

Påmeldingen må inneholde navn, adresse, fødselsdato, e-post adresse og mobilnummer.

Det er en forutsetning at deltakere behersker engelsk, da kommunikasjonen foregår på engelsk.
Det er ikke mulighet for å ha med ledsager.
Hver deltaker må ha egen reiseforsikring og europeisk helsekort.
Samlingen er et alkoholfritt arrangement.

Egenandel for flyreise (fra/til Gardermoen flyplass) og opphold er kr. 2000,-. Egenandel refunderes ikke. Reise fra hjemsted til Gardermoen flyplass og hjem igjen i Norge dekkes av den enkelte.