Personvernerklæring i Norsk Tourette Forening (NTF)

Denne personvernerklæringen gjør rede for NTFs håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi samarbeider med.
Behandlingsansvarlig i NTF er daglig leder.
Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan også behandles av organisasjonssekretæren i NTF.

Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Kontaktinformasjon innhentes fra våre medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i NTF samtykker man til organisasjonen bruker personopplysninger til utsendelse av medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer, informasjon med mer. Kontaktinformasjonen er også grunnlag for å rapportere antall medlemmer (hovedmedlemmer, familiemedlemmer og medlemmer under 26 år) for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. Ved avsluttet medlemskap vil dine personopplysninger ikke bli benyttet videre. Disse vil slettes dersom du fremsetter krav om dette.

E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e- posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer
Via vår nettside er det mulig å melde seg på kurs og andre arrangementer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

Innmelding / utmelding.
Du kan melde deg inn via vår hjemmeside, sende oss en e-post eller ta kontakt med oss per telefon. Medlemskapet gjelder til det blir sagt opp skriftlig (via e-post eller i brev) eller via telefonkontakt.

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS