Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen Tid: 26.10.2019 - 27.10.2019

Grunnopplæring i styrearbeid for tillitsvalgte i Norsk Tourette Forening

Tid: Fra lørdag 26. oktober kl. 11.00 – til søndag 27. oktober kl. 15.00.
Sted: Quality Airport Hotel, Gardermoen.

Adresse: Lokevegen 7, Jessheim Nord, Gardermoen

Tlf. til hotellet: 63 92 61 00

Helgen 26-27. oktober 2019 inviterer vi igjen til to dagers grunnopplæring i styrearbeid for tillitsvalgte. Det er 20 plasser på kurset. Ved flere påmeldte enn plasser tilgjengelig vil det bli gjort en prioritering.
Det er et mål at alle tillitsvalgte i NTF gjennomfører dette kurset så snart som mulig etter at de er valgt inn i et styre.

Vi oppfordrer alle tillitsvalgte til å prioritere dette, også dere som har vært med en stund, uavhengig av tidligere erfaring i styrearbeid fra andre styrer.

Egenandel: kr. 1000,- per deltaker. Dette dekker reise og opphold for deltakeren. Fylkeslaget dekker egenandelen for sine tillitsvalgte.
Påmeldingsfrist: 7. oktober 2019.
Påmeldingen er bindende. Ved avbud mindre enn en uke før samlingen vil ikke egenandelen refunderes.

Påmeldingskjema - Grunnopplæring for tillitsvalgte