Vi er en gjeng frivillige ildsjeler som brenner for at våre medlemmer skal få et godt tilbud, kunne møte andre i samme situasjon og dele erfaringer.
Følg med på siden vår for arrangementer og annen nyttig informasjon.

Aktivitetsplan ligger i kalenderen og du finner hele oversikten i "Aktivitetsplan", se lenger ned. I forkant av hvert enkelt arrangement vil det sendes ut invitasjoner med mer utfyllende informasjon til alle hovedmedlemmer. Vi har lagt lista høyt for sommer og høsten 2021, med rikelige aktiviteter for både store og små. Vi håper det vil falle i smak. Vi ses 😊

• Styret

E-post: cecilie1985@outlook.com

• Aktivitetsplan

Aktivitetsplan 2022

Aktivitetsplan ligger i kalenderen, se lenger ned. I forkant av hvert enkelt arrangement vil det sendes ut invitasjoner med mer utfyllende informasjon til alle hovedmedlemmer. Vi har lagt lista høyt for første halvdel av 2022, med rikelige aktiviteter for både store og små. Vi håper det vil falle i smak. Vi ses.

5. februar 2022

Nasjonal bowlingturnering på Voss

12. februar 2022

Årsmøte. Årsmøte avholdes digitalt, zoom link sendes påmeldte. Invitasjon til årsmøte sendes på mail til fylkeslagets medlemmer. Ønsker andre medlemmer deltakelse kan man henvende seg til styreleder i fylkeslaget senest 1 uke før årsmøte.

17. februar 2022

Foreldrekafe på Egon Åsane.

5. mars 2022

Nasjonal bowlingturnering på Bergen

5. mars 2022

Nasjonal bowlingturnering på Måløy

12. mars 2022

Nasjonal bowlingturnering i Førde

19. mars 2022

Nasjonal bowlingturnering på Stord

23. april 2022

Felles samling med premieutdeling for Nasjonal bowling turnering i Bergen

12. mai 2022

Foreldrekafe på Egon Åsane.

30 mai 2022

Seminar. Hva er Tourettes syndrom og hvordan tilrettelegge for disse elevene i skolen.

• Grasrotandelen

Grasrotandelen - Gi din støtte til Vestland fylkeslag

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra. Dette fordi alt overskuddet i Extra allerede går til stiftelsen Helse og Rehabilitering og Flax spilles uregistrert. Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

Slik kan du støtte NTF Vestland fylkeslag:

1.1.Du må ha et spillekort fra Norsk Tipping.

2.2.Du må ha organisasjonsnummeret til den du ønsker å gi andelen til.

3.3.Du kan knytte deg til Grasrotandelen hos din kommisjonær, eller på nettsiden: www.grasrotandelen.no

4.4.Du kan knytte deg til med mobil:

Send: Grasrotandelen 916316453 til 60000 (tjenesten er gratis)

Organisasjonsnummer: Vestland fylkeslag 916 316 453