Vi er en gjeng frivillige ildsjeler som brenner for at våre medlemmer skal få et godt tilbud, kunne møte andre i samme situasjon og dele erfaringer.
Følg med på siden vår for arrangementer og annen nyttig informasjon.

Foto av hundespann
07.10.2022

Hundekjøring i høstsol

Med en veldig våt sommer bak oss, så er det godt med en litt finere høst :-) - og da frista det veldig med et arrangement hos Isogaisa Siida i Gratangen. Lørdag 1. oktober 2022 møttes vi - rett over fylkesgrensa til Troms og Finnmark til hundekjøring m/vogn og bålkos - i sol og med blå himmel. Ivrige og forventningsfulle deltakere – halvt om halvt fra de to nordligste fylkeslagene. Flotte barn og unge som var rolige og fine rundt hundene. Vertskapet på Isogaisa Siida stilte med et 10-spann og et 8-spann – full fart fra start. Rolige, trivelige hunder som også fikk rikelig med klapp og kos etterpå. Vi fikk også være i hundegården med mange av hundene etter kjøringa. Vi avslutta dagen med grilling, prat og sosialt samvær i den flotte lavvoen på plassen.

• Styret

Ingrid Sneland
    E-post: ingridsneland@hotmail.com

Aktivitetsplan

Dato og klokkeslett vil komme fortløpende når de er bestemt.

18.03.23 Bowling i Brønnøysund
    19.03.23 Trix Trampolinepark i Bodø
    25.03.23 Kaffeprat om TS i Bodø
    10.06.23 Båttur på MK Faxsen i Bodø
    10.06.23 LaserTag og pizza i Harstad
    24.06.23 Rafting med RiverNorth Helgeland/Grane
    05.08.23 Introduksjonskurs i havpadling med kajakk (med forbehold om endring) Helgeland/Alstahaug
    26.08.23 Bratten aktivitetspark (med forbehold om endring) i Bodø

Flere arrangementer er under planlegging og informasjon om disse vil bli lagt ut fortløpende.

23.11.2022

Hundekjøring i høstsol

• Grasrotandelen

Grasrotandelen - Gi din støtte til Nordland fylkeslag

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax og Extra. Dette fordi alt overskuddet i Extra allerede går til stiftelsen Helse og Rehabilitering og Flax spilles uregistrert. Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil. Den nye grasrotmottakeren får grasrotmidler fra det tidspunktet du endrer.

Slik kan du støtte NTF Nordland fylkeslag:

1.1.Du må ha et spillekort fra Norsk Tipping.

2.2.Du må ha organisasjonsnummeret til den du ønsker å gi andelen til.

3.3.Du kan knytte deg til Grasrotandelen hos din kommisjonær, eller på nettsiden: www.grasrotandelen.no

4.4.Du kan knytte deg til med mobil:

Send: Grasrotandelen 914263158 til 60000 (tjenesten er gratis)

Organisasjonsnummer: Nordland fylkeslag 914 263 158

10 JUNI