Betingelser

Hovedmedlem ung (18-26 år): 100,-
Familiemedlemsskap: 60,-
Støttemedlemskap: 380,-

Medlemskapet gjelder for ett kalender år (1.1 til 31.12) og løper til det sies opp.
Hovedmedlem må være over 15 år.

Bare ett medlem i familien kan være hovedmedlem
Familiemedlem må ha samme bostedsadresse som hovedmedlem.

Faktura for medlemskontingent sendes ut i februar/ mars hvert år.
Fakturaen gjelder kontingent for alle medlemmer i familien og sendes til hovedmedlemmet.
Hovedmedlem godtar med dette å betale for alle sine familiemedlemmer og ta ansvaret for å håndtere kontoene deres.
Ved betaling av kontingent bekreftes det at alle medlemmer i husstanden er frivillig innmeldt i NTF og ønsker fortsatt medlemsskap.

Medlemsfordeler

Hva støtter jeg som medlem?
Som medlem i Norsk Tourette Forening støtter du en viktig sak.
Ved å bli medlem bidrar du til å styrke NTF som organisasjon.
Som medlem bidrar du til å hjelpe oss med vårt arbeid med å utbre kunnskap og forståelse for Tourettes syndrom (TS), og være en støtte- og interesseforening for alle som har Tourettes syndrom, deres familier og andre interesserte.

NTF drives hovedsakelig med offentlige tilskudd og medlemskontingent. Flere medlemmer gir økte inntekter, også fra det offentlige.
Familiemedlemmer “teller” like mye som hovedmedlemmer. Derfor setter vi like stor pris på familiemedlemmer som hovedmedlemmer, selv om kontingenten er vesentlig lavere.

Jo flere medlemmer, jo mer slagkraft!

Hva får jeg igjen som medlem?
Medlemsblad.
Som medlem i NTF får du tilsendt medlemsbladet «2- rette» 2 ganger i året. Her får du siste nytt om det som skjer på området; fagstoff, tips, intervjuer, seminarer, lokale aktiviteter osv.
Mulighet til å treffe andre.
NTF har flere aktive fylkeslag. Her kan du treffe andre som er i samme situasjon. Fylkeslagene arrangerer mange hyggelige aktiviteter, både for barn, ungdom og voksne.
Tilbud om kurs/ seminarer.
NTF arrangerer landsdekkende seminarer kun for våre medlemmer, både for de som selv har diagnosen og for pårørende/foresatte.
Råd og veiledning.
Vi bistår vi med råd og veiledning så langt vi kan.
Tilgang til våre likepersoner.
Trenger du noen å snakke med? Da kan du ta kontakt med en av våre likepersoner. Dette er mennesker som selv har erfaring med hvordan det er å leve med TS og/eller hvordan det er å være pårørende/foresatte til noen med TS.

Alt dette er tilgjengelig for deg som er medlem :-)