Barne- og ungdomsutvalget (BUUV) i NTF består av 6 ungdomsrepresentanter i alderen 16 til 25 år.
De har alle Tourettes syndrom, og har forskjellige erfaringer og opplevelser knyttet til dette.
Utvalget er NTFs rådgivende organ i saker som gjelder barn og unge.

Vegard

Jeg heter Vegard og er 18 år. Går v3 musikk, dans og drama. I fritiden er jeg ungdomsleder i kirken for nye konfirmanter og der tar jeg og lederkurs. Jeg er også varamedlem i NTF Vestfold fylkeslag. Der er jeg ungdomskontakt. Har vært på tillitsvalgtskurs og deltok på likepersonskurs i oktober 2018. Selv har jeg Tourettes, ADHD, og en liten dose OCD. Jeg er stort sett blid og utadvendt.

Klaus Mikael

Jeg heter Klaus Mikael. Jeg er født i 2002 og kommer fra Agder. Jeg fikk diagnosene Tourettes og ADHD i 3. klasse. Jeg skjulte ikke at jeg hadde det og hadde foredrag foran klassen min flere ganger om TS. På fritiden min liker jeg å være med venner, kjøre rundt og høre på musikk.

Line

Jeg heter Line og er 14 år. Jeg går på Steinsfjorden montessori skole, der trives jeg veldig godt og har gode venner. Jeg fikk vite at jeg hadde Tourettes da jeg gikk i 3. klasse og har lært meg å leve med det. På fritiden er jeg mye i stallen. Der er vi mye på ridetur eller på banen. De siste 5 årene har jeg vært med i «Et juleønske» det er en forestilling jeg trives å være med i. Et annet sted jeg koser meg masse, er ute på tur, Det syntes jeg er veldig gøy.

Torbjørn

Hei, jeg heter Torbjørn og er oppvokst på Rena i Innlandet. Jeg er 18 år, og fikk diagnosen når jeg gikk i 4. Klasse. Når jeg først fikk diagnosen fortalte jeg det ikke til noen, men da jeg ble eldre pratet jeg åpent om det med folk, og det var mye bedre. Jeg har ofte vært med touretteforeningen på arrangementer, og har derfra fått mange gode venner! På fritiden liker jeg å drive med data, spille spill og musikk, og å slappe av med venner.

Thea

Hei, jeg heter Thea og er 15 år. Jeg bor i Levanger i Trøndelag, sammen med mamma, pappa og storesøster.
Jeg spiller håndball på fritiden.

Lotta

Jeg heter Lotta og er 14 år. Jeg har TS, ADHD og OCD/ tvangstanker. Jeg er en glad, åpen og ærlig person. Dette er noen av mine interesser: jeg elsker å lytte til musikk, spille på trommer og lære meg nye instrumenter.