Sted: Zoom Tid: 25.10.2023 14:30 - 16:00

Norsk Tourette Forening arrangerer webinarer for ansatte i barnehage, skole og PPT.

Elever med Tourettes syndrom (TS) er en liten gruppe elever. Det innebærer at den enkelte lærer sjelden har elever med TS, og det kan gå lang tid mellom hver elev. I tillegg har alle med TS ulike, individuelle utfordringer, selv om den bakenforliggende årsaken er den samme. Dette er bakgrunnen for at NTF nå tilbyr gratis webinarer for ansatte i skolen, slik at de som har elever med TS akkurat nå kan få informasjon om TS akkurat nå!

Det er planlagt 4 webinarer for kommende skoleår 2023/ 2024, med ulike temaer.
Samtlige webinarer arrangeres fra kl 14.30 til 16.00. (Foredrag i 2 x 30 minutter med innlagt pause, og 20 minutter til spørsmål fra 15.40- 16.00.)

Foredragsholdere: Maren-Johanne Nordby og Kristine Damsgaard
Kristine Damsgaard og Maren-Johanne Nordby er seniorrådgivere i Statped avdeling sammensatte lærevansker. De har begge jobbet i flere år med veiedning, rådgivning og kurs til PP-tjenester, skoler og kommuner knyttet til barn og unge med nevrodiagnoser og ufrivillig skolefravær.
Kristine er tidligere barnehagelærer, har embetseksamen i spesialpedagogikk, og har mange års erfaring med ulike PP-tjenester.
Maren-Johanne har master i spesialpedagogikk, psykososiale vansker. Før hun startet i Statped har hun erfaringer fra skole og som rådgiver i PPT.

25.10.23 Tourettes syndrom og utfordringer ved læring
Webinaret tas opp, og alle som er påmeldt får tilsendt lenken til opptaket. Lenken er åpen i 14 dager etter utsendelse.

Link til påmelding - trykk her...

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS