Nyutgivelse av brosjyren "Rettigheter og muligheter for barn med Tourettes syndrom og familien"

Brosjyren er blitt oppdatert og utgitt på nytt i 2023 og er nå tilgjengelig i vår nettbutikk.

Norge har mange gode ordninger for personer med nedsatt funksjonsevne og deres pårørende. Mange opplever imidlertid at det er vanskelig å orientere seg om hvilke muligheter som finnes, og hva en kan ha rett til.

Informasjon om hvilke rettigheter og muligheter som finnes kommer dessverre sjelden av seg selv. Selv om en får informasjon om mulighetene er det ikke alltid like enkelt å finne veien videre.

NTFs nye brosjyre om rettigheter er laget som et hjelpemiddel for å finne ut hvilke muligheter som finnes, hva du kan ha rett til, og hvor du skal ta veien for å komme videre med dette arbeidet. Brosjyren har en detaljert innholdsfortegnelse, og blir som et lite oppslagsverk det skal være lett å finne frem i.

Brosjyren beskriver ulike ordninger som er tilgjengelig for barn og unge med TS. Den gir også informasjon til deg som forelder/foresatt om hvilke rettigheter og muligheter du har til støtte og veiledning.

Brosjyren kjøper du i vår nettbutikk.

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS