Tourettes syndrom i skolen - webinarer for ansatte i skolen

NTF arrangerer webinarer for ansatte i PPT, skole og barnehage.

Elever med Tourettes syndrom (TS) er en liten gruppe elever. Det innebærer at den enkelte lærer sjelden har elever med TS, og det kan gå lang tid mellom hver elev. I tillegg har alle med TS ulike, individuelle utfordringer, selv om den bakenforliggende årsaken er den samme. Dette er bakgrunnen for at NTF nå tilbyr gratis webinarer for ansatte i skolen, slik at de som har elever med TS akkurat nå kan få informasjon om TS akkurat nå! 

Det er planlagt fire webinarer for kommende skoleår 2022/23, med ulike temaer. Samtlige webinarer arrangeres fra kl.14.30 til 16.00. (Foredrag i 2 x 30 minutter med innlagt pause, og 20 minutter til spørsmål fra 15.40 til 16.00). Hvert webinar tas opp, og alle som er påmeldt får tilsendt lenken til opptaket. Lenken er åpen i 14 dager.

Merk at påmelding til ett webinar ikke automatisk gir påmelding til de andre webinarene, men det er en egen påmelding til hver enkelt dato som åpner noen uker før webinaret sendes.

28.09.2022

Relasjonsbygging og samtaleverktøy i møte med elever med Tourettes syndrom

Dato: 25.05.2023
Klokkeslett: 14.30 - 16.00. Påmeldingsskjema.
Foredragsholder: Maren-Johanne Nordby og Kristine Damsgaard
Kristine Damsgaard og Maren-Johanne Nordby er seniorrådgivere i Statped, avdeling sammensatte lærevansker. De har begge jobbet i flere år med veiledning, rådgivning og kurs til PP-tjenester, skoler og kommuner knyttet til barn og unge med nevrodiagnoser og ufrivillig skolefravær. Kristine er tidligere barnehagelærer, har embetseksamen i spesialpedagogikk, og har mange års erfaring fra ulike PP-tjenester. Maren-Johanne har master i spesialpedagogikk, psykososiale vansker. Før hun startet i Statped har hun erfaringer fra skole og som rådgiver i PPT.

/share/mime/48/pdf.png Vil du skrive ut informasjon, last ned denne PDF-filen.
(webinarer-ts-ansatte-i-skolen.pdf, 114kB)

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS