Sted: Clarion Collection Hotel Aurora, Sjøgata 19-21, 9291 Tromsø Tid: 17.09.2022 - 18.09.2022

Helgen 17-18. september 2022 inviteres det til seminar for foreldre/foresatte og nettverk rundt barn/ungdom med TS i Tromsø.

Dato: 17-18. september 2022
Sted: Clarion Collection Hotel Aurora, Tromsø

Med nettverk mener vi besteforeldre/ tanter og onkler / voksne søsken /  skolepersonale / trenere / etc.  som kunne være interessert i denne samlingen. Vennligst fortell dem om denne unike muligheten til å få mer kunnskap om Tourettes syndrom. 

Målet med seminarene er å øke kunnskapen om Tourettes syndrom til både foreldre/foresatte og en større del av det nære nettverket rundt barn/unge med TS.
Vi har ikke kontaktinformasjon til det nære nettverket rundt personer med TS og trenger derfor deres hjelp til å spre informasjon om samlingen.

Invitasjon, program og link til påmelding til seminarene sendes på epost til våre medlemmer og er lagt ut på hjemmesiden.

Pga. begrenset antall plasser tilgjengelig, er det "førstemann til mølla". 

/share/mime/48/pdf.png Invitasjon, program og praktisk informasjon til seminar for foreldre og nettverk til barn og unge med TS - TROMSØ
(invitasjon-program-nettverksamling-foresatte-2022-tromso.pdf, 280kB)

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS