Sted: Zoom Tid: 14.02.2023 14:30 - 16:00

Norsk Tourette Forening arrangerer webinarer for ansatte i barnehage, skole og PPT.
Påmeldingsskjema åpner senere.

Elever med Tourettes syndrom (TS) er en liten gruppe elever. Det innebærer at den enkelte lærer sjelden har elever med TS, og det kan gå lang tid mellom hver elev. I tillegg har alle med TS ulike, individuelle utfordringer, selv om den bakenforliggende årsaken er den samme. Dette er bakgrunnen for at NTF nå tilbyr gratis webinarer for ansatte i skolen, slik at de som har elever med TS akkurat nå kan få informasjon om TS akkurat nå!

Det er planlagt 4 webinarer for kommende skoleår 2022/ 2023, med ulike temaer.
Samtlige webinarer arrangeres fra kl 14.30 til 16.00. (Foredrag i 2 x 30 minutter med innlagt pause, og 20 minutter til spørsmål fra 15.40- 16.00.)

Foredragsholder: Kristian Øen
Kristian Øen er utdannet lærer med master i Pedagogikk. Han har i flere år jobbet som lærer og spesialpedagog i både barneskole og ungdomsskole. Han har også jobbet i Statped, som seniorrådgiver på avdeling som sammensatte lærevansker og ervervet hjerneskade. Øen er høyskolelektor ved NLA høgskolen, og stipendiat ved UiB.

For mer informasjon om webinarserien "Tourettes syndrom i skolen", trykk på denne linken

Link til påmelding...

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS