Foto: Privat

Foredrag med Lisbeth Iglum Rønhovde i Viken fylkeslag 04.02.23

Foredraget er aktuelt for brukere/pårørende og ansatte på helsestasjon, skolepersonell, barnehager, PPT samt andre interesserte.

NTF Viken fylkeslag ønsker velkommen til foredrag med Lisbeth Iglum Rønhovde. Det blir et «dags-seminar» med foredrag og lunsj. 

Tema: «Kan de ikke bare ta seg sammen»

Tidspunkt: Lørdag 04. februar kl. 10:45-17:00 (Selve foredraget starter 11:00) Lunsj blir servert. Vann, kaffe og te er inkl. Mineralvann kan kjøpes selv om ønskelig.
Pris: kr. 200,- for medlemmer, kr. 600,- for andre deltakere.
Sted: OsloMet storbyuniversitet studiested Kjeller i Lillestrøm, Karete Johnsens hus, Kunnskapsveien 55, 2007 Kjeller.
Påmeldingsfrist: 27. januar 2023

 

Det er lov å invitere ansatte i barnehager, skoler, PPT, BUP med mer til dette foredraget. Det passe både for foreldre/foresatte og ansatte. 
Fint om hver enkelt melder seg på for å få riktig antall med navn og allergier osv. Det vil være lister ved ankomst dere må signere på, grunnet oversikt og brannvern.

Link til påmelding: Trykk her...


Lisbeth Iglum Rønhovde har embetseksamen i spesialpedagogikk. Hun har lang yrkeserfaring som lærer, førstekonsulent ved Torshov spesialpedagogiske kompetansesenter, rådgiver i PPT for grunnskolen og seniorrådgiver i Statped og som spesialpedagog i barne- og ungdomspsykiatrien (BUP). Rønhovde er en etterspurt foreleser som deler rikelig av sin omfattende kliniske erfaring og viser hva disse barna virkelig strever med. Hun er også forfatter av en rekke bøker om ADHD, Tourettes syndrom og ASD/Asperger syndrom, utgitt på Gyldendal Akademisk og på eget forlag (www.infolitenbok.no).

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS