Fortellinger om min Tourettes

Hvordan er det å være litt annerledes?
Kim-Runars fortellinger om hans Tourettes syndrom, spilles på Nordland Teater, under Vinterlysfestivalen.

I denne livlige forestillingen "Har Ikke Meg": Fortellinger om Min Tourettes med Kim-Runar Klodiussenvitner vi absurde hendelser, "Ticsefanter", komiske øyeblikk, diabolske replikker, overdrevne sammenligninger og tekstlige godbiter.  

Når man lever med en synlig, og ofte misforstått, tilstand som Tourettes Syndrom finner man seg plutselig i mange spesielle situasjoner. Noen triste, noen morsomme og noen tragikomiske.  
Her vi ta del i personlige historier, tanker og sammenligninger rundt det å leve med en slik diagnose. I et håp om at vi vil få en bedre forståelse for de som er litt annerledes. 

Det er vanskelig å snakke for andre, for vi alle opplever ting forskjellig. Så gjennom å snakke for meg selv, håper jeg på å også nå ut til andre.

Om du vil lese mer eller bestille billetter trykk her

Nordland fylkeslag er å treffe på Mo Samfunnshus, Kammersalen under Vinterlysfestivalen, når Kim-Runar Klodiussen skal ha forestilling. 
Dere treffer dem der fra før første forestilling som starter kl. 19.00 + mellom forestillingene.


Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS