Bilde av Sindre Hellevik

Sindre Hellevik

Stillest vann

Sindre Hellevik er filmstudent ved Noroff fagskole og lager en dokumentar om barndomsvennen sin Vegard (30) som har Tourettes syndrom.

Vegard har både tics, angst og ADD, noe som kan gjøre hverdagen utfordrende for han. I filmen blir vi tatt med inn i hverdagen til Vegard, vi ser hvordan både gode og dårlige dager påvirker han privat, men også på jobb som båtsnekker og restauratør av veteranbåter.For produsenten har det hele tiden vært viktig å vise Vegard sin styrke og selvstendighet, humor og latter. 
Denne dokumentaren om Sindre sin barndomsvenn er et ærlig og åpent intervju med Vegard, som er filmens hovedperson og ryggrad. Med klipp fra hans jobb, hjem og når han er ute på havet i sin snart 80 år gamle trebåt.

«Det finnes ikke gode filmer under dette temaet som gjenspeiler hvor positivt det kan være, heller ikke filmer som viser hvor godt vi lykkes»
Forteller Vegard under utviklingen av filmprosjektet.

Vi gleder oss til å se den ferdige dokumentaren og ønsker Sindre og Vegard lykke til med det spennende filmprosjektet.

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS