Webinar 20.09.23 Tourettes syndrom og tilleggsvansker

Gratis webinar for ansatte i skolen, PPT og barnehage

NTF arrangerer nye webinarer for ansatte i PPT, skole og barnehage. De første webinarene var veldig vellykket og vi ønsker at flere skal få mulighet til å delta på disse.

Elever med Tourettes syndrom (TS) er en liten gruppe elever. Det innebærer at den enkelte lærer sjelden har elever med TS, og det kan gå lang tid mellom hver elev. I tillegg har alle med TS ulike, individuelle utfordringer, selv om den bakenforliggende årsaken er den samme. Dette er bakgrunnen for at NTF nå tilbyr gratis webinarer for ansatte i skolen, PPT og barnehagen, slik at de som har elever med TS akkurat nå kan få informasjon om TS akkurat nå!

Det er planlagt fire webinarer for kommende skoleår 2023/24, med ulike temaer. Samtlige webinarer arrangeres fra kl.14.30 til 16.00. (Foredrag i 2 x 30 minutter med innlagt pause, og 20 minutter til spørsmål fra 15.40 til 16.00).

Første webinar ut dette skoleåret er:

20. september 2023:
Tema: Tourettes syndrom og tilleggsvansker

Klokkeslett: 14.30 til 16.00.
(Foredrag i 2 x 30 minutter med innlagt pause, og 20 minutter til spørsmål fra 15.40- 16.00.)
Foredragsholder: Terje Holsen
Terje Holsen er tidligere styreleder i Norsk Tourette Forening og leder av Statpeds nasjonale brukerråd. Han er også varamedlem i Statpeds faglige brukerråd for sammensatte lærevansker. Som tillitsvalgt i NTF har Holsen i mange år arbeidet med interessepolitikk overfor barnehage- og skolesektoren. Holsen er førsteamanuensis og underviser til daglig studenter ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, der han også er engasjert i flere prosjekter innen utvikling av universitetsdidaktikk. 

Link til påmelding til webinaret – trykk her....

For oversikt til webinarene, se vår hjemmeside:
https://www.touretteforeningen.no/tourettes-syndrom/for-fagpersoner/tourettes-syndr/

Hvert webinar tas opp, og alle som er påmeldt får tilsendt lenken til opptaket. Lenken er åpen i 14 dager.

Del gjerne denne e-posten med ansatte i PPT, skole og barnehage som du kjenner, slik at de får informasjon om dette tilbudet.

Ved eventuelle spørsmål, vennligst ta kontakt.

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS