Sted: Saltstraumen hotell, Tid: 27.08.2022 - 28.08.2022
 
 Velkommen til "Jubileumshelg" med frisbee og Sune Wentzel i Saltstraumen og forestillingen "Jag vill vara normal" med Eric Donell.

 
 Lørdag 27.august 2022, kl. 10.00 til søndag 28.august 2022, ca. kl. 15.30.

 Felles lunsjer – hotellet låner oss griller og felles middag lørdag kveld ved Saltstraumen hotell :-)

 Håper mange av dere finner veien til Saltstraumen denne helgen til ei trivelig samling med flotte aktiviteter og hyggelig samvær. 

 Sune Wentzel ansees for å være Norges beste frisbee-utøver gjennom tidene. Han har 6 VM-titler og har satt to verdensrekorder i lengde innendørs.
 I 2012 deltok han i TV-programmet ”Mesternes Mester”. 
Gjett om vi blir gode denne helga :-)

 Vi skal også ha med oss Eric Donell fra Sverige – artist og foredragsholder som selv har TS og ADHD - med forestillingen «Jag vill vara normal» - se egen invitasjon.

 For å vite hvor mange vi blir – både på aktiviteter, forestilling og middag - må vi ha bindende påmelding fra dere som ønsker å være med.

 Påmelding sendes til INGEBORG på: mobil 41272660 eller e-post: ingeborg@dmisi.no

 Påmeldingsfrist: fredag 5. august 2022.

 Info om jubileumshlegen:
 Aktiviteter med Sune Wentzel, forestilling med Eric Donell og middagen lørdag kveld dekkes av fylkeslaget for dere som blir med oss denne jubileumshelgen :-)
 
Reise og overnatting dekkes av den enkelte / enkelte familie.

 Selv om ferien er over og skolene har startet, er det fremdeles stor rift om overnattingsplasser i Saltstraumen. Vi har fått reservere noen hytter, rom (for 1 el 2 personer) og plasser for campingvogn/bobil 
 ved Saltstraumen hotell, men ikke nok til alle hvis vi blir mange.
 Pris pr. hytte her pr. natt (uten frokost og vask) er kr. 1995,-. Hyttene ved hotellet har to soverom – 4 sengeplasser. - og OBS!! Fristen hotellet har satt for å holde av disse, er kort.

 Hvis noen av dere ønsker å leie hytte, rom eller plass for bobil/campingvogn ved hotellet, så må dere ta kontakt med Ingeborg (mobil-messenger eller mail) innen førstkommende tirsdag – den 19.juli 2022.
 Ingeborg – mobil 41272660 – e-post: ingeborg@dmisi.no

 Ellers så ligger Saltstraumen camping like ved hotellet og der er det hytter og plasser til campingvogner, bobiler og telt. Dere som evt. ønske rå bo der må selv ta kontakt med Saltstraumen camping.
 Vi har ikke vært i kontakt med dem for å reservere noe, så det kan sikkert være lurt å ta kontakt 
så snart dere har bestemt dere for om dere blir med denne helga :-)

 
Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS