Sted: Quality Airport Hotel Værnes, Kjøpmannsgata 20, 7500 Stjørdal Tid: 25.09.2021 - 26.09.2021


Velkommen til foreldrehelg

Tidspunkt: Lørdag 25. september kl. 11:00 til søndag 26. september kl. 15:00. Sted: Quality Airport Hotel Værnes
(Hotellet ligger ikke langt fra flyplassen; Kjøpmannsgata 20, 7500 Stjørdal)

Pris: 800 kr/pers for medlemmer i NTF. Prisen dekker lunsj lørdag og søndag, overnatting og 3-retters middag lørdag (ikke drikke). Og ikke minst masse faglig påfyll og samtaler med andre i samme situasjon.

Vi har fått med oss to flotte ressurspersoner som blir med oss gjennom hele helga:
Lisbeth Iglum Rønhovde og Adrian Lund.
Lisbeth kommer til å fortelle litt om hva TS er, hvordan det arter seg, hvordan vi kan møte ulike vansker i hjem og skole, atferdsutfordringer og håndtering av disse. Hun kommer videre til å si noe om skole, om spesialundervisning vs tilpasset opplæring og hvilke lover og regler som gjelder.
Adrian er kjent for sine engasjerende foredrag om hvordan det er å ha TS, hva han
har opplevd og hvordan det har gjort ham til den personen han er i dag.

Lisbeth og Adrian blir med oss hele helga, og det er muligheter til å slå en prat eller to med dem begge i lunsjen, pauser eller under middagen.
Vi legger også opp til gode pauser, og god tid under lunsj og middag slik at foreldre også kan snakke seg imellom. Her er det muligheter for erfaringsutveksling, samt å knytte bånd med andre i samme situasjon. Fylkeslaget stiller med flere likepersoner gjennom helga.

Påmelding gjøres ved å sende en mail til trondelag@touretteforeningen.no
Her trenger vi navn på deltagere, og info om evt. allergier ol. Vi ønsker at alle som skal delta på denne helga er medlemmer i NTF. Et medlemskap koster 380 kr for hovedmedlem, og 60 for familiemedlem. Ordinær pris for helga er minst 2800 kr, så her er mye dekket av fylkeslaget. Avgift betales til konto 4345.11.16151 når plass er bekreftet og senest 12. september.
Frist for påmelding er 1. september 2021

Spørsmål? Har du spørsmål eller trenger noen avklaringer, så spør gjerne på mail
trondelag@touretteforeningen.no eller på telefon/sms til Stine på 930 400 74.

Vi tar selvsagt smittevern på alvor, slik at det blir lagt opp til at vi kan holde god avstand under helga. Dersom noen har mistanker eller symptomer på Covid-19, i forkant av helga, ber vi dere ta kontakt, slik at vi kan avklare deltagelse.
Håper dere har mulighet til å ta et avbrekk fra “hverdagen” og tilbringe to dager sammen med oss! Vi ser veldig frem til denne helga sammen med dere og våre foredragsholdere!


Lisbeth Iglum Rønhovde:
Hun har embetseksamen i spesialpedagogikk. Hun har lang yrkeserfaring som lærer, førstekonsulent ved Torshov spesialpedagogiske kompetansesenter, rådgiver i PPT for grunnskolen og seniorrådgiver i Statped og er nå ansatt som spesialpedagog i barne- og ungdomspsykiatrien (BUP). Rønhovde er en etterspurt foreleser som deler rikelig av sin omfattende kliniske erfaring og viser hva disse barna virkelig strever med. Hun er også forfatter av en rekke bøker om ADHD, Tourettes syndrom og ASD/Asperger syndrom, utgitt på Gyldendal Akademisk og på eget forlag (www.infolitenbok.no). Hun sitter nå som medlem av NTFs fagråd.

Adrian Lund:
Adrian har selv Tourettes syndrom, og deler sine erfaringer med varme og en god porsjon humør, og ble kåret til årets foredragsholder på Talerlisten i 2017. Mange kjenner ham igjen fra hans deltagelse i 71o Nord høsten 2016.

Share Share

Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS