Sted: Klubben i Åsane kulturhus Tid: 28.04.2024 12:00 - 20:00

Norsk Tourette Forening, Vestland fylkeslag inviterer
til Brettspilldag! (Medlemmer fra Bergen brettspillklubb er også invitert).

Tid: 28. April 2024 Mellom kl. 12.00-20.00. Vi bestiller pizza ca i 15-16 tiden.

Sted: Klubben i Åsane kulturhus

Egenandel: 50,- per pers / maks 150,- per familie

Brettspillklubben har et stort utvalg av spill i sine lokaler, samt at medlemmer av styret i fylkeslaget tar med spill.
Det er også mulig å ta med egne spill man har lyst å spille. Dette gjelder særlig for yngre spillere.

Det er ingen aldersgrense på arrangementet, men vi oppfordrer familier med yngre deltakere å komme tidlig på dagen, da det da vil bli tilrettelagt for dette av fylkeslaget.

Likepersoner fra fylkeslaget vil være tilstede og tilgjengelige under arrangementet, deltakere er der så lenge de selv ønsker.
Det er et åpent arrangement, og man kan komme innom uten å ha meldt seg på.
Vi har likevel en påmelding slik at vi får en ca oversikt over hvor mange vi kan forvente.

I tillegg til Norsk Tourette Forening sine medlemmer, er også medlemmer fra Bergen brettspillklubb invitert.
Av tidligere erfaringer er de svært inkluderende, med sin entusiasme og kunnskap om ulike brettspill er de med for å dra i gang spill, forklare regler og komme med anbefalinger, alt i alt sørge for god stemning og spillglede.
Ta med familien eller gode venner og kom til en hyggelig brettspilldag.

Dersom det er noen spørsmål knyttet til arrangementet, kan de stilles til :

Hege-Karin Skulstad på tlf.nr.: 90915481 eller Arild Sleire på 97766862

Påmelding innen 25. April til vestland@ntf-fylke.no eller på 90915481