Rettigheter og muligheter for voksne med Tourettes syndrom

kr. 100.00

Norge har mange gode ordninger for personer med nedsatt funksjonsevne og deres pårørende. Mange opplever imidlertid at det er vanskelig å orientere seg om hvilke muligheter som finnes, og hva en kan ha rett til.

Informasjon om hvilke rettigheter og muligheter som finnes kommer dessverre sjelden av seg selv. Selv om en får informasjon om mulighetene er det ikke alltid like enkelt å finne veien videre.

NTFs nye brosjyrer om rettigheter er laget som et hjelpemiddel for å finne ut hvilke muligheter som finnes, hva du kan ha rett til, og hvor du skal ta veien for å komme videre med dette arbeidet. Brosjyrene har en detaljert innholdsfortegnelse, og blir som et lite oppslagsverk det skal være lett å finne frem i.

Brosjyren beskriver ulike ordninger som er tilgjengelig for voksne med TS. Brosjyren er et lite oppslagsverk som guider deg gjennom jungelen av ordninger for hva du kan ha rett til, hvem du skal kontakte og hvor du eventuelt skal søke om støtte og veiledning.
Brosjyren ble oppdatert i november 2023.


Informasjonsmateriell om Tourettes syndrom

Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler.

Kontakt oss

Frankendalsveien 97
3274 Larvik

Vi er flere steder

Finn ditt fylkeslag
Webløsningen er levert av Tenk Kommunikasjon og Imaker AS